Hjælp til afhentningssted

Vi har i øjeblikket tekniske problemer med vores fragtmodul, hvilket betyder, at du ikke automatisk får vist et kort med mulige afhentningssteder, når du vælger at få sendt din ordre til et af PostNords udleveringssteder eller pakkebokse i stedet for omdeling til din privatadresse.

Vi arbejder med at få et nyt og bedre modul op at køre så hurtigt som muligt, men i mellemtiden kan du gøre følgende, når du bestiller:

1.) Når du er tilfreds med indholdet i din indkøbsvogn, skal du vælge “Afhentningssted/pakkeboks” som fragtmetode (hvis det ikke allerede er valgt) og trykke på knappen “Gå til betaling”.

2.) Når du er logget ind eller har oprettet dig som ny kunde på siden Betaling, skal du markere afkrydsningsfeltet “Vil du sende til en anden adresse?” og derefter angive oplysningerne om afhentningsstedet i de felter, der vises.

Du kan også skrive oplysningerne i feltet Ordrebemærkninger, f.eks. “Pakkeboks 3853 Irma, Vesterbrogade 162, 1800 Frederiksberg C”.

OBS!

På følgende link kan du søge efter dit nærmeste afhentningssted ved at vælge PostNord under Transportør, vælge Udlevering og derefter skrive dit postnummer og eventuelt din adresse:

www.pakkelabels.dk/praktisk/find-indleverings-og-udleveringssteder.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed!