Om os

Lopijoio.dk

Vores mission er at give andre mulighed for at købe smart, italiensk tøj til kvinder på samme måde, som italienerne gør det: Uden at skulle tænke for meget på budgettet.

Italienerne har den fordel, at de kan gå på et af de mange udendørsmarkeder, outlets eller ganske enkelt en tur på de velbesøgte butiksstrøg, hvor smart tøj ikke behøver at være mærkevarer eller koste en formue.

Vi ønsker at åbne op for let tilgængelig italiensk hverdagsmode, hvor du hurtigt kan finde en fiks top, en flot kjole eller et par smarte leggings til en date eller en aften i byen.

På lopijoio.dk står vi inde for alle vores varer. Det betyder, at vi personligt henter italiensk mode hjem fra Rom og Milano, så du får præcis det samme, som italienerne går i, og helt sikkert noget, som ingen andre har. Det er derfor italienske størrelser, som kan være lidt mindre end det, du er vant til, så vi anbefaler, at du læser vores side om størrelser.

Det betyder også, at vi personligt udvælger tøjet direkte hos grossisten for at sikre en høj kvalitet og fjerne eventuelle mellemled, så du får noget helt unikt til den lavest mulige pris.

 

Markedet på Viale Papiniano i MilanoNavnet kommer af det romerske udtryk “lo pijo io!“, som på dansk betyder noget i retning af “den snupper jeg!“.

Og det er lige netop dét, vi håber, at du vil tænke, når du ser vores smarte tøj fra Italien til gode priser!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du finder de mere praktiske oplysninger om os under Ofte stillede spørgsmål.